Vacature: Account Representative

Krijg je energie van het continue regelen van zaken voor jouw klanten vanuit onze dienstverlening? Heb jij een actieve, praktijk- en resultaatgerichte instelling? Staat de klant voor jou altijd centraal, denk je actief mee en durf je ook kritisch te zijn?  Krijg je energie van het samenwerken met je collega’s? Weet je daarin de juiste verbindingen te maken om zo bij te kunnen dragen aan ons motto? Dan is dit jouw baan en nodigen wij jou uit om te solliciteren!

‘’Making our customers more successful in Europe’’. Met onze specialisatie in (E-)fulfilment en onze maatwerkoplossingen op het gebied van warehousing, order fulfilment en distributie maken wij vanuit onze visie de Europese markt beter bereikbaar voor onze internationale klanten. Als Account Representative draag je, door je klantgerichte en communicatieve aanpak, daaraan bij.

We zijn aan het groeien en daarom op zoek naar een:

Account Representative

( 32 – 40 uur)

Wat ga je doen?

Je bent als Account Repesentative continue bezig met alles perfect te regelen zodat onze klanten tevreden zijn. Dat is waar we voor staan. Je doet dit samen met een team van zeven mensen.  Je bent daarin communicatief sterk en weet hoe je klant- en servicegericht moet handelen om zo bij te dragen aan het realiseren van onze organisatiedoelen. Daarnaast weet je als geen ander de juiste prioriteiten te stellen, breng je structuur aan in de dingen die je doet en heb je oog voor details.

Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit:

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten;
 • Je zorgt dat orders van klanten worden voorbereid voor het operationele proces;
 • Je communiceert met de klant over operationele zaken en in geval van buitengewone vragen zorg je altijd voor een passende oplossing; Daarin denk je actief mee met je klanten en ben je kritisch.
 • Je coördineert werkzaamheden in het warehouse en koppelt resultaten terug naar de klant;
 • Je voorziet onze klant op aanvraag van transporttarieven;
 • Je coördineert transporten en hebt hiervoor contact met onze vervoerders;

Wat neem je mee?

 • Een succesvol afgeronde HBO-opleiding óf aantoonbare (werk)ervaring waarbij HBO werk- en denkniveau van toepassing is.
 • Omdat we continue in contact staan met onze internationale klanten, vinden wij het belangrijk dat je beschikt over goede lees-, schrijf- en spreekvaardigheid in zowel het Nederlands als het Engels.
 • MS Office (Word, Excel, Powerpoint en Outlook).
 • Ervaring met een WMS-systeem is een pré

Wat bieden wij?


TLogistics is een jong en snelgroeiend bedrijf die graag investeert in haar medewerkers en op die manier ook in de organisatie, dit met het oog op de lange termijn. De organisatiesfeer kan worden omschreven als informeel en familiair. Jaarlijks doen we verschillende leuke activiteiten met elkaar, zoals bijvoorbeeld de Zomer BBQ en het eindejaar diner. Verder bieden we:

 • Salaris ligt tussen de €3.100 – €3.800 bruto per maand (o.b.v. een fulltime dienstverband). Dit salaris wordt berekend op basis van de ervaring en kennis die je meeneemt.
 • 24 vakantiedagen + 4 bonusdagen
 • Je neemt automatisch deel aan een winstdelingsregeling.

En nu?
Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Stuur dan je cv naar Kirsten de Roo. Heb je vragen? Bel, mail of whatsapp me via kirsten@pulserecruitment.nl of 06-41213022.

We kijken uit naar je reactie!

Ad van Beurden (CEO)
Ad van Beurden (CEO)
https://tlogisticseu.wpenginepowered.com