Vacature: Medewerk(st)er Finance & Facilities

TLogistics is een echt familiebedrijf welk gespecialiseerd is in (E-)fulfilment. Vanuit onze visie maken wij de Europese markt beter bereikbaar voor onze internationale klanten, zodat zij succesvol kunnen zijn voor hun klanten binnen Europa. TLogistics biedt maatwerkoplossingen op het gebied van warehousing, e-fulfilment en distributie naar consumenten en bedrijven in Europa.

Gedreven door ons motto ‘making our customers more successful in Europe’, onderscheiden wij ons door een hoge servicegraad en een zeer persoonlijke en nauwe samenwerking met onze klanten. Om de groeiambitie van TLogistics te kunnen realiseren zijn we opzoek naar medewerk(st)er Finance & Facilities die vanuit zijn/haar secure en administratieve kwaliteiten daaraan bij wil dragen.

We zijn aan het groeien en daarom op zoek naar een:

Medewerk(st)er Finance & Facilities

Dit ga je doen!

De brede range aan werkzaamheden maakt dit een veelzijdige en afwisselende functie. Op financieel gebied zorg je voor een optimale voorbereiding van de wekelijkse en/of maandelijkse facturatie cyclus. Dit doe je zowel vanuit het oogpunt van jouw afdeling als vanuit klantperspectief om zo een duidelijke en overzichtelijke wijze van facturatie te bewerkstelligen. Dit kent een bepaalde complexiteit, gezien je te maken hebt met klant specifieke afspraken voor ca. 40 internationale klanten. Daarnaast kijk je met een kritisch oog naar hoe de informatievoorziening (onder andere t.b.v. facturatie) tot stand komt en welke processen er voor verbetering vatbaar zijn.

Datzelfde geldt voor het in optimale staat houden van alle facilitaire elementen. Je onderhoudt de facilitaire administratie en assisteert bij het proactief onderhouden en (laten) uitvoeren van regelmatige werkzaamheden. Daarnaast ondersteun je bij een adequate oplossing van operationele ad-hoc issues. Je rapporteert aan de Manager Finance & Control die daarbij een goede sparringpartner voor je zal zijn.

 • Je bent van nature een generalist en zoekt een afwisselende baan in de breedste zin van het woord.
 • Je hebt oog voor detail.
 • Je hebt het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staan.
 • Je draagt zorg voor een optimale orde & netheid op kantoor.
 • Je staat in nauw contact met alle verschillende afdelingen binnen het bedrijf en samen zorgen jullie voor een optimaal resultaat voor onze klanten.
 • Je draagt op facilitair gebied mede zorg voor een werkplek waarop jouw collega’s hun werk goed
  kunnen doen.

Wat neem je mee?

Je bent naast punctueel ook servicegericht en door het contact met alle afdelingen ben je betrokken bij het gehele bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat je een aanspreekpunt kunt zijn voor zowel administratieve als facilitair gerelateerde zaken. Je krijgt energie van de diversiteit aan taken in combinatie met het continue blijven verbeteren van onze processen en dienstverlening.

 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding in een financieel-/bedrijfseconomische richting;
 • Je bent een ster in het werken met Microsoft Office;
 • Ervaring met het werken in Multivers is een pré;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels
 • Daarnaast ben je gek op cijfers, accuraat en ben je een nauwkeurige duizendpoot die graag in
  teamverband werkt maar ook zelfstandig uit de voeten kan.
 • Een grote mate aan gedrevenheid, inzet en eigen initiatief zijn de sleutel tot het succes in ons
  dynamische bedrijf.
 

Voor wat, hoort wat


TLogistics is nog een relatief jonge en snel groeiende onderneming die graag investeert in haar medewerkers en op die manier ook in de organisatie, dit met het oog op de lange termijn. De organisatiesfeer kan worden omschreven als informeel en familiair, waarin wordt gecommuniceerd via korte lijnen. Jaarlijks doen we verschillende leuke activiteiten met elkaar, zoals bijvoorbeeld de Zomer BBQ en het eindejaar diner.

 • Het betreft een parttime functie (24-32 uur per week)
 • Het salaris wordt afhankelijk van kennis en ervaring ingeschaald tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime werkweek
 • 24 vakantiedagen en vier extra bonusdagen als je niet verzuimt.
 • Je ontvangt, winstafhankelijk, jaarlijks een winstdelingsregeling.
 • We bieden je een uitdagende functie binnen een jonge, dynamische en internationale omgeving

En nu?
Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden of wil je eerst meer weten over deze leuke functie? Stuur dan je vraag of cv onder vermelding van “vacature F&F” naar info@tlogistics.eu

Je mag natuurlijk ook gewoon even bellen naar 0161-295295, vraag naar Wouter Stam.

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Ad van Beurden (CEO)
Ad van Beurden (CEO)
https://tlogisticseu.wpenginepowered.com