Vacature: Teamleider Warehouse (TL)

TLogistics is een echt familiebedrijf dat gespecialiseerd is in cross border (E-)fullfilment. Vanuit onze visie maken wij de Europese markt beter bereikbaar voor onze internationale klanten, zodat zij succesvol kunnen zijn voor hun klanten binnen Europa. TLogistics biedt maatwerkoplossingen op het gebied van warehousing, e-fullfilment en distributie naar consumenten en bedrijven in Europa.

Gedreven door ons motto ‘making our customers more successful in Europe’, onderscheiden wij ons door een hoge servicegraad en een zeer persoonlijke en nauwe samenwerking met onze klanten. Om de groeiambitie van TLogistics te kunnen realiseren zijn we opzoek naar een ondernemende Teamleider Warehouse die vanuit zijn leiderschapstalent en analytische kwaliteiten daaraan bij wil dragen.

We zijn op zoek naar een:

Teamleider Warehouse (TL)

Dit ga je doen!

Als TL zorg je ervoor dat alles perfect geregeld wordt voor onze klanten en dat zij tevreden zijn, iedere dag weer. De rol kent een bepaalde complexiteit, gezien je te maken hebt met klant specifieke processen voor ca. 35 internationale klanten. Dat vraagt om een ’can-do-mentaliteit’. Dit doe je samen met een team van ongeveer 20 mensen, welke jij aanstuurt om op die manier deze mensen als de beste hun werk te Iaten doen voor onze klanten. Daarnaast kijkje met een kritisch oog naar onze processen en zit het continue verbeteren hiervan in je bloed. Je rapporteert aan de Warehouse Manager die daarbij een goede sparringpartner voor je zal zijn.

 • Je bent een mensgerichte leider en dagelijks ben je bezig met het coachen, motiveren en ontwikkelen van jouw medewerkers
 • Daarnaast ga je vanzelfsprekend voor een goed resultaat, met als doel de best mogelijke service en beschikbaarheid voor de klanten. Daarbij hebben we snelheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
 • Je draagt mede zorg voor een juiste dagelijkse bezetting en je bent hebt controle over de dagelijkse operationele werkzaamheden in de breedste zin van het woord;
 • Je staat in nauw contact met de warehouse manager en jullie zorgen samen voor een optimaal resultaat;
 • Je draagt zorg voor een optimale orde en netheid binnen het Warehouse.

Wat neem jij mee?

Je bent naast servicegericht, betrokken en communicatief sterk een bindende factor voorjouw team. Het is dan ook van belang dat je mensen weet aan te sturen en te motiveren vanuit een natuurlijke leiderschapsstijl. Je krijgt energie van het werken met onze klanten in combinatie met het continue blijven verbeteren van onze processen en dienstverlening.

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding bij voorkeur in de richting logistiek;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal op minimaal Bl niveau;
 • Van nature ben jij een peoplemanager en hebt eerder een team aangestuurd in een vergelijkbare
  werkomgeving;
 • Je bent enthousiast en energiek en je weet jouw passie, enthousiasme en energie uit te dragen
  en over te brengen naar jouw medewerkers;
 • Je hebt kennis van warehouse management systemen

Voor wat, hoort wat

TLogistics is nog een relatief jonge en snel groeiende onderneming die graag investeert in haar medewerkers en op die manier ook in de organisatie, dit met het oog op Iange termijn. De organisatiesfeer kan worden omschreven als informeel en familiair, waarin wordt gecommuniceerd via korte lijnen. Jaarlijks doen we verschillende leuke activiteiten met elkaar, zoals bijvoorbeeld de Zomer BBQ en het eindejaar diner. ‘

 • Het gaat om een fulltime functie, welke uit 40 uur per week bestaat
 • Het salaris wordt ingeschaald tussen de €2.500,— en €3.500,— bruto per maand, gebaseerd op
  een fulltime werkweek.
 • 24 vakantiedagen en vier extra bonusdagen als je niet verzuimt;
 • Je ontvangt, winstafhankelijk, jaarlijks een winstdelingsregeling
 • Je krijgt van ons een mobiele telefoon
 • We bieden je een uitdagende functie binnen een jonge, dynamische en internationale omgeving

En nu?

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden of wil je eerst meer weten over deze leuke functie? Stuur dan je vraag of cv onder vermelding van ”vacature TL” naar info@tlogistics.eu Je mag natuurlijk ook gewoon even bellen naar 0161-295295, vraag naar Bas Verkoeijen of Esther Banens.

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Ad van Beurden (CEO)
Ad van Beurden (CEO)
https://tlogistics.eu