Vacature: QHSE Coördinator

Wil jij meebouwen aan een mooi familiebedrijf? Servicegerichtheid vormt een rode draad bij ons, net zoals dat we onszelf willen blijven verbeteren en nooit stilstaan. De kwaliteit van onze interne processen staat bij ons hoog in het vaandel en dat is precies waar jij aan gaat bijdragen. Krijg jij daar energie van? Dan is dit jouw baan en nodigen wij jou uit om te solliciteren.

‘’Making our customers more successful in Europe’’. Met onze specialisatie in (E-)fulfilment en onze maatwerkoplossingen op het gebied van warehousing, order fulfilment en cross-border distributie maken wij vanuit onze visie de Europese markt beter bereikbaar voor onze internationale klanten.

Door groei van onze huidige klanten en uitbreiding van ons totale klantenpakket groeien we hard en om die groei te kunnen faciliteren openen wij op korte termijn een tweede warehouse locatie. Mede daarom zijn we op zoek naar een:

QHSE Coördinator
( 32 – 40 uur)

Dit ga je doen:

Als QHSE coördinator kijk je kritisch naar onze bedrijfsprocessen en hoe deze verbeterd kunnen worden vanuit QHSE. Door deze te analyseren, en de bedrijfsprocessen hierin mee te nemen, kan jij verbetersuggesties aandragen. Als QHSE Coördinator ben je verantwoordelijk voor het uitzetten van het kwaliteit en veiligheidsbeleid binnen onze groeiende organisatie. Je hebt aandacht voor het herkennen van gevaren, het inschatten van risico’s en het (laten) nemen van passende maatregelen. Je weet hoe je een risico-inventarisatie, evaluatie (RI&E) opstelt en je bent op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving.

Je bent in staat om de organisatie te adviseren op het gebied van de beheersing van veiligheids- en milieurisico’s en je weet kennis op de juiste manier over te dragen. Vanuit jouw rol is het van belang dat je goed inzicht hebt in de interne processen als geheel en deze volgens geldende richtlijnen kan monitoren. Indien nodig, met aanbevelingen en concrete verbeterplannen. Kortom, je kan zowel beleidsmatig als operationeel uit de voeten. Denk hierbij in het concreet aan de volgende werkzaamheden:

 • Je richt je op de verbetering van QHSE zoals het verbeteren van veiligheidsbewustzijn, minimaliseren van risico’s voor onze organisatie en onze medewerkers.
 • Het analyseren, beschrijven en verbeteren van bestaande-en nieuwe processen.
 • het monitoren van de interne bedrijfsprocessen die invloed hebben op de kwaliteit van een product of dienst.
 • werken aan standaardisatie van processen zodat kwaliteit gegarandeerd is.
 • uitvoeren van audits om kwaliteit beïnvloedende factoren te monitoren en hoog te houden.

Wat neem je mee
Als QHSE Coördinator ben je een uitstekende sparringpartner voor je collega’s. Je beschikt van nature over een uitstekende balans om bedrijfsrisico’s in evenwicht te brengen met kansen. Om dit succesvol te kunnen doen, ben je proactief en beschik je over sterke communicatieve vaardigheden,

 • Een afgeronde gerichte hbo-opleiding of je hebt kennis op het gebied van QHSE.
 • Je neemt relevante ervaring mee en Je hebt een sterke affiniteit met het vak en logistiek.
 • Je bent communicatief zeer sterk en je weet hoe je kunt schakelen op diverse niveaus.
 • Je bent zelfstandig, analytisch en proactief en kan goed (om)schakelen in een dynamische omgeving;
 • Uitstekende communicatie in zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je komt het beste tot je recht binnen een omgeving met korte lijnen en een doenersmentaliteit.

Wat kun je van ons verwachten?
TLogistics is jonge en snelgroeiende onderneming die graag investeert in haar medewerkers en op die manier ook in de organisatie, dit met het oog op de lange termijn. De organisatiesfeer kan worden omschreven als informeel en familiair. Jaarlijks doen we verschillende leuke activiteiten met elkaar, zoals bijvoorbeeld de Zomer BBQ en het eindejaar diner.

Behalve een mooie baan binnen onze jonge, dynamische en internationale werkomgeving krijg je als lid van het operationele team de kans om echt voorop te lopen in de logistiek. Verder bieden we:

 • Een uitdagende functie waarbij jij de ruimte krijgt om kwaliteit naar een nog hoger niveau te brengen.
 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Het salaris ligt tussen de €3.500 en €4.500 bruto per maand.
 • 24 vakantiedagen + 4 bonusdagen.
 • Deelname aan een winstdelingsregeling;
 • Een tijdelijk contract met daarna uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een persoonlijke omgeving met korte lijnen.

Is je nieuwsgierigheid gewekt?
Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar Hetty Damen. Wil je eerst meer weten over deze leuke functie? Bel, mail of WhatsApp via Hetty@pulserecruitment.nl of 06-81970833.

Ad van Beurden (CEO)
Ad van Beurden (CEO)
https://tlogisticseu.wpenginepowered.com